Wie graag bakt, maakt meestal ook graag ook pralines. Ik ben helaas genoeg ook gebeten door de pralinebacterie en wat is er meer gekend dan de Belgische zeevruchtjes? Het maken van de pralines neemt enig materiaal, enig oefenen en enig tijd in beslag maar de resultaten mogen er zijn. De smaak was identiek als die uit de winkel en hoewel ik hetzelf zeg: ze zien er ook vrijwel hetzelfde uit. Om dit effect te bekomen, moet je werk gaan met verschillende chocolades te temperen en op elkaar te bewerken.
Deze heerlijke pralines waren gevuld met de typische pralinésmaak. Maar pralines kun je met vele zaken vullen, gaande van botercrèmes, suikercrèmes. Doorheen mijn blogs zul je regelmatig andere soorten pralines met andere vullingen tegenkomen.
Ingrediënten
- Witte chocolade
- Melkchocolade
- Pralinévulling (neen, geen nutella! Hoewel dit een overheerlijke hazelnootpasta is, bevat deze veel te weinig hazelnoten om zoals echte pralinévulling te smaken)
Deze heerlijke pralines waren gevuld met de typische pralinésmaak. Maar pralines kun je met vele zaken vullen, gaande van botercrèmes, suikercrèmes. Doorheen mijn blogs zul je regelmatig andere soorten pralines met andere vullingen tegenkomen.
Ingrediënten
- Witte chocolade
- Melkchocolade
- Pralinévulling (neen, geen nutella! Hoewel dit een overheerlijke hazelnootpasta is, bevat deze veel te weinig hazelnoten om zoals echte pralinévulling te smaken)
0 reacties:
Een reactie posten